Automatisatie

Schuifpoorten

Voor de automatisatie van een schuifpoort bieden wij u een motor in een robuuste behuizing (met ingebouwde stuurkast) aan.
Deze motor is verkrijgbaar in verschillende krachten afhankelijk van de breedte en hoogte van het hek en en het model. Voor kleine en middelgrote poorten werken we meestal met kunststof tand latten. De zwaardere poorten worden voorzien van metalen latten.

Draaipoorten

Ondergrondse motoren

De motor bevindt zich in een gegalvaniseerde funderingskist met inox deksel, die zich onder de grond bevind. Het is tevens ook het onderste scharnierpunt van uw poort. Voor grote poortvleugels wordt er een elektrisch slot voorzien.

Lineaire motoren

Voor een draaihek aan smalle, ijzeren/houten palen bieden wij u de lineaire motoren aan. Voor grote poortvleugels wordt er een elektrisch slot voorzien.

Knikarmmotoren

Voor een hek met brede, gemetste palen is het knikarmsysteem van toepassing.

Garagepoorten

Voor een hek met brede, gemetste palen is het knikarmsysteem van toepassing.

Hoevestijldeuren

Hiervoor gebruiken we dezelfde motor als voor sectionale poorten maar dan met push armen. In sommige gevallen gebruiken we ook knikarmmotoren.

Binnen de gevel kantelende poorten

Voor deze poorten plaatsen wij een systeem dat buiten het poortvlak geplaatst is. Dit heeft het voordeel dat de poort niet zwaarder wordt en geen extra plaatsverlies heeft. De aandrijving is voorzien van een onderloop beveiliging, dat bij het inklemmen van een persoon of voertuig, de deur onmiddellijk stopt en/of omkeert. Dit volgens de laatste nieuwe CE norm EN 13241-1